Welcome

Username:

Password:
Remember me

[ ]
[ ]

Online

Guests: 5, Members: 0 ...

most ever online: 123
(Members: 1, Guests: 122) on 18 Sep : 12:48

Members: 3215
Newest member: Andrei2017

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup


Cristi
Sunt interesat sa cumpar de preferat astazi guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva pe aici care sa aiba de vanzare preferabil astazi aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6???
Astept mesaj pe PM de la cine are de vanzare!

Cristi
Sunt interesat sa cumpar de preferat astazi guppy,molly velifera,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Mai exista cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6???? sad please
Astept sa ma contactati pe PM!!

Cristi
Sunt interesat sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5,6???
Astept mesaj pe PM!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Mai e cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5,6?????
Astept raspuns pe PM!!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??
Astept raspuns pe PM!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5,6???????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5,6???????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Chiar nu mai e nimeni in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns numai de la cine vinde!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns de la cine are de vanzare!!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy si neoni in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni si sa stea in sectorul 1,4,5,6????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!


Forum Rules

Regulament si instrucţiuni de utilizarea secţiunilor oferite de aquarium.ro

aquarium.ro este o comunitate ce se adresează tuturor iubitorilor de acvaristică din România si nu numai. Pentru a menţine această comunitate intr-o cât mai strânsă legătură si armonie, vă prezentăm câteva reguli si instrucţiuni ce trebuiesc respectate:
Încălcarea regulilor prezente aici duce la sancţiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinată sau chiar ştergerea contului.
În momentul in care vă înregistraţi pe site sau trimiteţi un mesaj, considerăm că aţi citit si aţi fost de acord cu acest regulament.

ÎNREGISTRAREA PE SITE
Înregistrarea pe site cu nume si nickuri obscene sau jignitoare sunt interzise.
Este interzisă înregistrarea pe site cu date false sau eronate, astfel de conturi sunt şterse.
Conturile de tip clonă (înregistrarea mai multor conturi per utilizator) nu sunt acceptate si vor fi şterse.

PREZENTAREA NOILOR MEMBRII
Pentru o mai bună integrare în colectivul comunităţii, noii veniţi au obligaţia de a se prezenta la rubrica agenda personală din cadrul forumului cu numele întreg, să-şi prezinte intenţiile ce au stat la baza înregistrării pe site şi să-şi facă cunoscută experienţa (acolo unde este cazul) şi materialul biologic de care dispun.

REGULAMENTUL FORUMULUI
· Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o condiţie de baza pentru a fi membru al acestui forum, insa comentariile privind gramatica folosită de ceilalţi participanţi nu îşi au locul pe forum; le puteţi face daca doriţi, folosind mesageria privata. Nu uitaţi că mulţi dintre membrii sunt plecaţi din România iar evoluţiile lor gramaticale nu fac obiectul acestui forum. Va rugam nu folosiţi grupări de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; după semnele de punctuaţie folosiţi spaţiu; începeţi fraza cu litera mare. Nu repetaţi acelaşi caracter de multe ori, gen !!!!!???.

· Înainte de scriere căutaţi cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postării de doua ori a aceluiaşi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastră. Puteţi folosi funcţia de CAUTARE. Ex: Search după "guppy" - pentru a găsi toate discuţiile referitoare la "guppy")

· Scrieţi mesaje a căror subiect sa fie legat doar de subiectul discutat in acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse.

· Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii sa răspundă.

· Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri către site-uri care conţin asemenea materiale.

· Este interzisa postarea informaţiilor care încalcă legea drepturilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, ataşaţi sursa informaţionala.

· Mesajele trebuie sa fie scrise într-un limbaj care nu deranjează pe ceilalţi utilizatori:
- nu folosiţi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
- nu folosiţi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
- nu postaţi mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu litera mare;
- nu porniţi discuţii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
- nu scrieţi doua mesaje unul după altul.

· Când se răspunde la un anumit topic, sunteţi rugaţi sa nu deviate de la subiectul discuţiei. Scrieţi mesaje a căror subiect sa fie legat doar de subiectul discutat in acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse. Daca simţiţi nevoia dezbaterii unui alt subiect decât cel in cauza, deschideţi un topic nou.

· Nu daţi răspunsuri telegrafice de genul "DA", "NU", "NU STIU", "AM VAZUT", "O SA FAC", "DE CE", "SALUT", "PA"… etc. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva sau pentru acumulare de număr de posturi ! Daca nu ştiţi sau nu aveţi nimic se spus lăsaţi pe ceilalţi sa o facă. Nu intraţi in dialoguri de tip chat pe forum. Daca aveţi ceva de comunicat sau pur si simplu doriţi sa staţi la taclale cu un anume utilizator, folosiţi celelalte metode de comunicare: ex. messenger, E-mail, etc.

· este complet interzis orice atac la persoana; discutaţi ideea si nu persoana.

· este interzisa postarea de imagini cu link exterior in interiorul unui mesaj, se accepta doar postarea unui link către poza respectiva.

· nu includeţi in semnătura dumneavoastră diverse mesaje obscene, adrese de E-mail, imagini sau mai multe link-uri ce nu sunt personale.

· Aceasta comunitate se bazează pe înţelegere si respect reciproc. Aşadar, sunt interzise cu desăvârşire injuriile, afirmaţiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe.

· Este interzisa ironia de prost gust, fără sens si orice mesaj care îl poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care îşi exprima acel punct de vedere.

· Nu va promovaţi propriul site sau alte site-uri la care sunteţi afiliat, nu acesta este scopul acestui forum si prin urmare, mesajele cu scop publicitar vădit vor fi şterse.

· Moderatorii nu sunt numiţi pe baza numărului de mesaje. Aşadar, nu abuzaţi: trimiteţi mesaje doar daca aveţi ceva interesant de spus si doar la subiect.

· Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, kool etc si mesajele monosilabice) si cele gen 'învăţa cum sa te imbogatesti peste noapte' sunt interzise si vor fi şterse de către moderatorii acestui forum.

· Nu trimiteţi mesaje cu conţinut personal sau mesaje ne solicitate (spam) membrilor forumului. Abuzul, in aceasta privinţa, poate duce la desfiinţarea contului.

· Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjecţii: Aoleuuu, Bah ... prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

· Titulaturi si statute speciale. Titulaturile cu care sunt înzestraţi membrii forumului sunt impuse de numărul de posturi efectuat si sunt in directa corelare cu rangul prezentat deasupra avatarului. Pe măsura ce numărul de posturi creste, pe baza unor limitări impuse, atât titulatura cat si rangul se modifica. Statutele speciale acordate anumitor membrii sunt menite sa vina ca o recompensa adusa acelora ce si-au dovedit pe deplin prin consistenţa si calitate posturile efectuate sau care sunt cunoscuţi prin experienţa acumulata in domeniul acvaristicii indiferent de numărul de posturi efectuat. Atât persoanele in cauza cat si statutul nu trebuiesc comentate. Ei fac onoare acvaristicii romaneşti si ne mândrim sa-i avem printre noi.

· Moderarea si Administrarea este asigurata de grupurile de moderatori si admini existente in cadrul forumului, care veghează la buna desfăşurare a discuţiilor si la bunul mers al programelor si utilitarelor folosite pe acest site. Aşadar, nu va implicaţi in discuţii no-sens privind aceste subiecte. Ele nu fac obiectul prezenţei dumneavoastră pe forum. Daca aveţi probleme in utilizarea necorespunzătoare a anumitor servicii aparţinând Aquarium.ro va rugam sa contactaţi grupul de administratori. De asemenea, sugestiile dumneavoastră menite sa îmbunătăţească calitativ forumul, pot fi discutate la rubrica “Forum”.

· Moderatorii nu sunt altceva decât useri normali care au in plus anumite responsabilităţi de care trebuie sa tina cont. Ei, împreuna cu administratori care le supraveghează activitatea, sunt oamenii de ordine ai forumului, cei care vor păstra cat se poate discuţiile on-topic si vor avea grija ca cei care doresc instalarea haosului pe forum sa fie avertizaţi sau şterşi din forum.

· Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discuţiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, încălcarea regulamentului).

· Moderatorul nu are obligaţia sa dea detalii asupra acţiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident). Daca insa consideraţi ca aţi fost penalizat pe nedrept de un moderator, va invitam sa contactaţi unul din administratori site-ului pentru a lamuri acesta situaţie (si moderatorul poate fi sancţionat la rândul sau, putând chiar pierde statutul de moderator).

· In funcţie de calitatea mesajelor, vom decide care dintre membrii vor deveni moderatori. În special, aceia dintre dumneavoastră care au pasiune pentru un anumit domeniu, aceasta pasiune fiind oglindita in calitatea mesajelor, vor fi contactaţi pentru a fi rugaţi sa ne ajute in moderarea forumului.

· Moderatorii au obligaţia sa şteargă mesajele cu înjurături sau jigniri si sa mute mesajele ce tratează alt subiect decât tematica categoriei in locul indicat pentru acel tip de mesaj.

· Moderatorii au dreptul sa modifice titlurile subiectelor scrise aiurea, scrise cu litere mari, cu interjecţii, sau care nu reflecta natura subiectului, iar titlurile foarte lungi sa le mai scurteze pe subiectul mesajului.

· Orice nemulţumire, abatere de la regulament, propuneri de ban, sau alte informaţii in legătură cu moderatorii si membrii forumului vor fi scrise in categoria creata special pentru moderatori, categoria fiind vizibila doar lor!

· Moderatorii nu au dreptul să şteargă mesaje din proprie voinţa.

· Acest forum creează automat o copie pe server a bazei de date, cei care sunt prinşi ulterior ca au şters mesaje aiurea vor fi daţi afara fără drept de reintrare pe site!

· Moderatorii trebuie să reacţioneze promt când discuţia tinde se o ia off-topic si sa încerce îndreptarea ei prin postarea unui mesaj de avertizare, sa avertizeze sau sa penalizeze membrii ce încălca in mod intenţionat regulamentul acestui forum, si sa propună ştergerea membrilor cu probleme de comportament.

· Moderatorii trebuie să aibe o atitudine si un limbaj civilizat fata de toţi utilizatorii acestui forum si sa le răspundă la mesaje doar daca ştiu.

· Moderatorii trebuie să aibe o prezenta regulata pe acest forum şi să se implice in dezvoltarea acestui forum prin crearea de noi subiecte interesante.

· Moderatorii trebuie să aibe un minim de cunoştinţe pe domeniul care il moderează.

REGULI DE UTILIZARE A GALERIEI FOTO

RECLAMA PE aquarium.ro
Orice forma de reclama este strict interzisa. Nu promovaţi alte site-uri, afaceri sau interese;

Acestea sunt regulile acestui site. Când vom considera necesar, vom modifica sau adăuga noi puncte de regulament.

In speranţa ca veţi găsi aici partenerii, amicii sau prietenii de discuţie in domeniul acvaristicii pe măsura doleanţelor dumneavoastră, va dorim acvaristică plăcută

Va mulţumim,
Administraţia aquarium.ro