Welcome

Username:

Password:
Remember me

[ ]
[ ]

Online

Guests: 6, Members: 0 ...

most ever online: 123
(Members: 1, Guests: 122) on 18 Sep : 12:48

Members: 3215
Newest member: Andrei2017

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup


Cristi
Sunt interesat sa cumpar de preferat astazi guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva pe aici care sa aiba de vanzare preferabil astazi aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6???
Astept mesaj pe PM de la cine are de vanzare!

Cristi
Sunt interesat sa cumpar de preferat astazi guppy,molly velifera,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Mai exista cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5 si 6???? sad please
Astept sa ma contactati pe PM!!

Cristi
Sunt interesat sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni si zebre in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5,6???
Astept mesaj pe PM!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Mai e cineva pe aici care sa aiba de vanzare aceste specii de pesti si sa stea in sectorul 2,4,5,6?????
Astept raspuns pe PM!!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??
Astept raspuns pe PM!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5,6???????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5,6???????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!!

Cristi
Ma intereseaza sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Chiar nu mai e nimeni in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns numai de la cine vinde!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae si ancistrusi in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre,sae,ancistrusi si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns de la cine are de vanzare!!

Cristi
Cumpar guppy,molly,xipho,platy si neoni in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni si sa stea in sectorul 1,4,5,6????
Astept raspuns pe PM de la cine are de vanzare aceste specii de pesti!


Poll


Cum vi se pare acest site?

Excelent, din toate punctele de vedere

Votes: 103 | 33.01%

Promiţător

Votes: 121 | 38.78%

Bine organizat

Votes: 53 | 16.99%

Prost organizat

Votes: 11 | 3.53%

Slab, din toate punctele de vedere

Votes: 24 | 7.69%

Posted by Dan
Votes: 312 Comments: 22
Previous polls

Comments

danarion
14 Mar : 00:18
Reply to this
Ori sunt eu chior ori nu mai este optiunea "View post since last visit" ceea ce pentru mine e un inconvenient.Daca totusi este si nu o vad eu va rog sa-mi spuneti
Deceneu
14 Mar : 04:33
Reply to this
Se updateaza aiurea posturile care au fost citite...ba apar ca citite ba ca necitite....in plus nu se vede titlul topicului respectiv odata ce ai intrat sa citesti...submeniurile ar tb modificate sa cuprinda informatii complete.
In rest totul bine si frumos.Imi place mai mult noul site, cum am mai zis e promitator
wolfi
16 Mar : 17:30
Reply to this
exista new posts, dar din cate ma prind afiseaza doar ultimele 10
Dreamer
30 Mar : 14:35
Reply to this
cat mai dureaza actualizarea? ca asa cum e acum nici nu mai seamana a forum. dupa mine e total neinspirata treaba cu schimbarea infatisarii.
ebogdan
30 Mar : 23:54
Reply to this
Pai tocmai, ca nu mai e forum, din motive care cred eu ca sunt evidente.
danarion
31 Mar : 21:05
Reply to this
Ma tem ca nu inteleg despre ce motive e vorba....Daca poti detalia un pic....
ebogdan
01 Apr : 22:14
Reply to this
Pai ce aduce noul site spre deosebire de vechiul: un soft mai dinamic, care a evoluat mult mai bine decat phpBB; are multe lucruri integrate: forum, galerie foto, download, publicare articole, stiri, etc etc etc, si totul dupa cum am zis deja, integrat intr-o singura interfata si cu un singur username si parola. Plus, niste chestii de securitate prin care am scapat de problemele zilnice cu spam-ul pe care le aveam cu phpBB. Si asta nu ar fi totul, dar nu mai intru in detalii acum.
lyz
27 Apr : 14:29
Reply to this
Nu m-as fi descurcat sa fac acvariul pe care il am acum daca nu aveam informatii de pe acest site. Mereu am gasit o mana intinsa aici pentru oricine avea o problema. Va multumesc ca existati!
heckelcross
02 May : 21:26
Reply to this
Asa incet ar fi timpul sa sa devina ce parea sa promita, ca altfel va ramane pentru cine stie cat timp doar...promitator, si asta-i cam foarte putin fata de cel dinainte.
fanta
18 May : 01:37
Reply to this
din punctul meu de vedere este mai mult un chat . ar trebuii sa se puna mai mult accent pe articole( poate articolele referitoare la pesti plante si altele sa nu mai aiba si comentarii ) sa fie pur si simplu articole din care sa se inspire si necunoscatorii.
un alt lucru pe care ar putea sa se puna accent ar trebuii sa :o sectie de vanzari si cumparari complet aparte unde chiar sa fie un trafic intens nu ...un articol de vanzare la 2 luni.......creeati un sentiment de siguranta pt ca cei ce au ceva de dat sa caute doritori in randul celor ce cauta ...
scoate-ti si voi pesti si plante la vanzare ca stiu sigur ca voi avetzi(sper sa se simta cine trebuie)
in rest site-ul este ok.
ebogdan
24 May : 10:44
Reply to this
Fanta, la faza cu chatul sunt de acord cu tine. Site-ul inca se bazeaza in special pe forum. Sper sa termin mai repede cu integrarea wiki, permite scrierea de articole colaborative intr-un mod super-fain. Ins a e crima programarea PHP aici, o sa imi mai ia destul timp.

La faza cu vanzarea: daca oamenii nu vor sa vanda, si deocamdata asa se pare, atunci nu are rost sa implementam ceva special de vanzari. Iar noi nu avem de gand deocamdata sa facem vreun magazin online sau ceva de genul.

Iar anunturi de la persoana care nu au nici un post la activ si vin cu anunturi de genul "fac acvarii la comanda", "vand tispe mii de tipuri de pesti, am si magazin" nu le toleram, daca nu au ceva contributie la acest site (articole, posturi de calitate etc.).
romelian
04 Jun : 01:52
Reply to this
Poate de aia nu vin persoane noi pe forum ci numai cititori in trecere?
Intreb si eu...No offense
PET
04 Jul : 04:37
Reply to this
Sub...foarte SUUB vechiul site. Cel putin forumul arata ingrijit si... puteai sa vezi ca e un forum. Acum e o combinatie de linkuri, design prost si mult text.
ebogdan
04 Jul : 15:56
Reply to this
romi, persoane noi vin destule, doar ca se pare ca nu oricine are si experienta necesara si/sau disponibilitatea sa mai si scrie cate ceva...

PET, scrie-mi si mie un PM sa-mi explici mai in detaliu ce spui tu acolo, poate se mai modifica cate ceva daca ai idei bune
Dreamer
13 Jul : 12:26
Reply to this
asta e forma definitiva in care va ramane "forumul"? ca nimic nu e la locul lui. ce sa mai zicem de navigare, necesita un efort deosebit. nu va suparati dar imi spun parerea ca unul care dorea sa fie mai activ. dar in felul asta nu merge, din punctul meu de vedere trebuie sa se faca ceva... deci votez: sub cel vechi din toate punctele de vedere
Dreamer
14 Oct : 14:06
Reply to this
intre timp lucrurile s-au schimbat mult in bine, au aparut multe butoane utile, meniuri mai complete si infatisarea e mai prietenoasa. desigur ca mai e de lucru la el dar nici Dumnezeu nu a facut lumea intr-o zi. cu un pic de bunavointa orcine se poate obisnui cu noua infatisare, eu va doresc bafta si pe viitor si La Mai Mare!
dj-seba
02 May : 19:01
Reply to this
nu stiu vechiul site din pacate sunt mai nou dar mi-ati fost de mare ajutor eu am ceva experiente in html php doar codari si un pic design si credetima este destul de coplicat . la acest site mi-a placut ca inafara de toate lucrurile super utile din el exixta o compatibilitate mare pe toate browserele implicit opera netscape Ie F.F motzila . intreadevar mult ccs ,foarte mult dinamism.
@ebogdan superb lucrat si te felicit pentru munca depusa in acest site. ca sugestie incearca si tu un pic de java si flash.
motivul ar fi ca pe langa faptul ca site-ul este foarte dinamic este lipsit de animatie. ma refer sa faci si tu niste submeniuri active la butoane(cel putin, daca nu integrare totala a siteului in flash movment&animation) ceva fara clikuri sa fie mouse sensitive ti mouse-ul pe buton nu apesi si iti iese in exterior un meniu activ asta la plante si pesti macar.
Lucian
27 Feb : 09:17
Reply to this
cred ca ar trebui sa aiba articole despre toate speciile de pesti crescuti in acvarii
Dan
02 Mar : 10:56
Reply to this
Lucian, este aproape imposibil sa facem articole pentru toate speciile, sunt mii de specii care se pot creste in acvariu. Sunt deja cateva articole cu poze si descrierea speciilor mai des intalnite, cu timpul vor aparea si altele.
dj_ando_83
03 Mar : 22:03
Reply to this
site-ul este destul de informativ pentru cine vrea sa se apuce de acvaristica si pentru cei avansati. singura problema care o vad in acest moment este ca la categoria "anunturi" nu se afiseaza data postarii .
@lucian daca vrei sa afli despre o anume specie deschizi un nou topic in care sa se discute despre acea specie.
Dan
04 Mar : 01:42
Reply to this
dj_ando_83, toate anunturile sunt valabile o anumita perioada de timp dupa care nu mai sunt afisate, dar pot fi activate din nou daca cel care a postat anuntul doreste sa o faca.
misu caftangiu
05 Jul : 14:21
Reply to this
noul site este ok... spun eu desi nu sunt decat de o saptamana. dar tot nu stiu ce sa fac de exemplu daca mi s-au imbolnavit pestii ... la aceeasi problema sunt variante multe de rezolvare si uneori contradictorii... pentru un incepator ca mine ar trebui sa fie putin mai multe informatii concrete, cu lincuri sau chiar si explicatii ale bolilor si tratamentelor..
ce vreau sa spun e ca ar trebui facut un compendiu al posturilor celor mai experimentati pentru ficare problema, boala , in parte... e ok ce faceti , dar eu zic ca se poate face mai mult....

You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home2/aquarium/public_html/e107_plugins/autogallery/def_core.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/aquarium/public_html/e107_plugins/autogallery/def.php on line 20